Bordje hammen 22.00
Mini huisbereide kaaskroketjes 11.00
Mini huisbereide garnaalkroketjes 14.00
Mini huisbereide kroket van varkenswangen 11.00
Spaanse sardienen "Ortiz" 11.00
Gefruite scampi 14.00
Huisbereide loempia's met feta 11.00
Bellota Iberico ham 25.00
Gefruite verse calamar - tartaar 14.00
Zeeuwse mosseltjes in de wok " Thaise wijze" 18.50
Little gem - ansjovismayonnaise - Parmezaanse kaas 11.00
Carpaccio van rundsvlees 18.00
Gemarineerde Schotse zalm 21.00
Huisbereide garnaalkroketten 24.00
Huisbereide kaaskroketten 15.50
Black Tiger scampi "Albatros - lookboter" 22.00
Kikkerbillen 19.00
Bourgondische wijngaardslakken 14.00
Bouillabaisse 21.00
Bellota de Iberico ham 25.00
Argentijnse gamba's ~ saus vierge 22.00
Tataki van rode tonijn ~ kimchi 24.00
Caesar salade 22.00
Geitenkaas "Poitou" - roggebrood - jam van vijgen 24.00
Lasagne met Italiaanse kazen 23.00
Verse pasta met scampi 28.00
Vispannetje van de Noordzee 29.00
Gestoomde Ijslandse kabeljauwhaas 38.00
Gebakken Ijlandse kabeljauwhaas 38.00
Zeetong "Meunière" dagprijs
Gebakken Schotse zalm - gemarineerde venkel - aubergine en tomaat 33.00
Paling in't groen 36.00
Paling op Provençaalse wijze 36.00
Gebakken paling 36.00
Gebraiseerde varkenswangen met spinaziepuree 26.00
Stoofvlees van Ierse onglet (kraaibiefstuk) - ijsbergsla - rode ui 28.00
Kalfszwezerikken met beukenzwammen 41.00
Rundstartaar "Angus" 26.00
Rumsteak concassé 34.00
Rib-Eye "Holsteiner" 39.00
Filet Pur 41.00
Tomahawk "Ierland" (2 pers.) 45.00 p.p
Gegrilde aubergine - Feta - coulis van tomaat 24.00
Groentenlasagne 20.00
Argentijnse gamba ~ saus vierge 30.00
Wilde zeebaars ~ blanke boter saus ~ Zeeuwse mosselen 44.00
Tomaat met handgepelde garnalen - handgesneden frietjes 40.00
Côte à l'os van het Brasvar varken - tomatensalade 32.00
Zeeuwse mosselen 1ste keus Goudmerk
Dame blanche 12.00
Coupe colonel 13.00
Vanilleroomijs met advokaat 14.00
Chocoladebrownie - chocolademousse - pistache - passievrucht 14.00
Marquise van chocolade - kokosroomijs 15.00
Tulp met praliné roomijs 12.00
Crème brûlée "Vanille Madagascar" 11.00
Sabayon - kriekbier Lindemans 13.00
Fijne appeltaart 15.00
Moëlleux van chocolade 14.00
Flensje "Normandie" 15.00