Beste klanten,
Wij zijn in verlof vanaf 25 juli 2024 tot en met 17 augustus 2024.
Wij staan u terug ter beschikking vanaf zondag 18 augustus 2024.
Het Albatros-team
Bordje hammen 22.00
Mini huisbereide kaaskroketjes 11.00
Mini huisbereide garnaalkroketjes 14.00
Mini huisbereide kroket van varkenswangen 11.00
Spaanse sardienen "Ortiz" 11.00
Gefruite scampi 14.00
Huisbereide loempia's met feta 9.00
Bellota Iberico ham 25.00
Gefruite verse calamar - tartaar 14.00
Zeeuwse mosseltjes in de wok " Thaise wijze" 18.50
Carpaccio van rundsvlees 18.00
Gemarineerde Schotse zalm 21.00
Huisbereide garnaalkroketten 24.00
Huisbereide kaaskroketten 15.50
Black Tiger scampi "Albatros - lookboter" 22.00
Kikkerbillen 19.00
Bourgondische wijngaardslakken 14.00
Bouillabaisse 21.00
Bellota de Iberico ham 25.00
Argentijnse gamba's ~ saus vierge 22.00
Tataki van rode tonijn ~ kimchi 24.00
Caesar salade 22.00
Geitenkaas "Poitou" - roggebrood - jam van vijgen 24.00
Salade de la Mer (zalm - gerookte paling - scampi - calamar) 33.00
Lasagne met Italiaanse kazen 23.00
Verse pasta met scampi 28.00
Vispannetje van de Noordzee 29.00
Gestoomde Ijslandse kabeljauwhaas 38.00
Gebakken Ijlandse kabeljauwhaas 38.00
Zeetong "Meunière" dagprijs
Gebakken Schotse zalm - gemarineerde venkel - aubergine en tomaat 33.00
Paling in't groen 36.00
Paling op Provençaalse wijze 36.00
Gebakken paling 36.00
Gebraiseerde varkenswangen met spinaziepuree 26.00
Stoofvlees van Ierse onglet (kraaibiefstuk) - ijsbergsla - rode ui 28.00
Kalfszwezerikken met beukenzwammen 39.00
Rundstartaar "Angus" 26.00
Rumsteak concassé 30.00
Rib-Eye "Dry Aged" 36.00
Filet Pur 39.00
Tomahawk "Ierland" (2 pers.) 45.00 p.p
Krokante sushirol 24.00
Groentenlasagne 20.00
Argentijnse gamba ~ saus vierge 30.00
Tarbot op zijn geheel ~ Dijonnaise saus 43.00
Tomaat met handgepelde garnalen - handgesneden frietjes 40.00
Varkens côte à l'os - groene boontjes - piccalilly 32.00
Zeeuwse mosselen 1ste keus Goudmerk
Dame blanche 12.00
Coupe colonel 13.00
Chocoladebrownie - chocolademousse - pistache - passievrucht 13.00
Tulp met praliné roomijs 12.00
Meli Melo van rode vruchten - vanilleroomijs 13.00
Crème brûlée "Vanille Madagascar" 11.00
Sabayon - kriekbier Lindemans 13.00
Fijne appeltaart 14.00
Parfait van melkchocolade - coulis van framboos 13.00
Moëlleux van chocolade 13.00
Flensje "Normandie" 15.00