Boek je tafel

Fingerfood/Starters

Fingerfood/Starters

Bordje hammen 22.00

Mini huisbereide kaaskroketjes 9.00

Mini huisbereide garnaalkroketjes 12.00

Spaanse sardienen "Ortiz" 11.00

Gefruite scampi 12.00

Huisbereide loempia's met feta 9.00

Mangalica ham 25.00

Bouillabaisse kroketjes 14.00


Voorgerechten

 

Carpaccio van rundsvlees 16.50

Gemarineerde Schotse zalm 19.00

Huisbereide garnaalkroketten 18.00

Huisbereide kaaskroketten 13.00     

Black Tiger scampi "Albatros - lookboter" 20.00

Kikkerbillen 17.00

Bourgondische wijngaardslakken 14.00

Bouillabaisse 21.00

Mangalica ham 25.00

Suggesties 

Terrine van huisgemaakte hazenpaté - zachte jam van veenbessen 24.00

Toast van wildchampignons - balsamico di Modena - platte peterselie 24.00

Franse oesters Massé Marennes d'Olerons 24.00

Gebakken ganzenlever - confit van verse vijgen 26.00

Coquilles Honfleur - mini witloof - aardpeer - mimolette kaas 27.00

Hoofdgerechten


Salades

Caesar salade  20.00

Geitenkaas "Poitou" - roggebrood - jam van grondwitloof 24.00

Pasta

Lasagne met Italiaanse kazen 20.00

Verse pasta met scampi  26.00

Vis

Gebakken Schotse zalm - Coquilles - groene asperges 32.00

Vispannetje van de Noordzee 28.00

Gestoomde Ijslandse kabeljauwhaas 34.00

Gebakken Ijlandse kabeljauwhaas 34.00

Zeetong "Meunière" dagprijs

In de oven gegaarde grote gamba's 39.00

Octopustentakel 28.00

Paling in't groen 34.00

Paling op Provençaalse wijze 34.00

Gebakken paling 34.00

Vlees

Gebraiseerde varkenswangen met spinaziepuree 25.00

Kalfszwezerikken met beukenzwammen 37.00

Hammetje met graantjes mosterd 25.00

Rundstartaar "Angus" 24.00

Rumsteak concassé 30.00

Rib-Eye "Dry Aged" 34.00

Filet Pur 36.00

Tomahawk "Ierland" (2 pers.) 42.00 p.p

Vegetarisch

Krokante sushirol 24.00

Groentelasagne 20.00

Suggesties 

Tajine van hert 30.00

Filet van hert - boschampignons - veenbessen 38.00

Fazantenhaan "Fine Champagne" 64.00

Hazenrug "Harlekijn" of "peperroom" 74.00

Civet van haas 28.00

 

 

Desserts

Desserts

Dame blanche 10.00

Coupe colonel 10.00

Luikse koffie 10.00

Drie huisbereide sorbets 10.00

Tulp met praliné roomijs 10.00

Vanilleroomijs met advocaat 13.00

Matcha ijs met zwarte sesam 12.00

Crème brûlée 10.00

Sabayon 12.00

Fijne appeltaart 12.00

Chocolade mousse 9.00

Moëlleux van chocolade 12.00

Flensje "Normandie" 12.00

 

Begin je al te
watertanden?

maak een reservatie PRAKTISCHE INFORMATIE