Boek je tafel

Fingerfood/Starters

Fingerfood/Starters

Bordje hammen 22.00

Mini huisbereide kaaskroketjes 9.00

Mini huisbereide garnaalkroketjes 12.00

Mini huisbereide draadjesvlees kroketjes ~ Rochefort 14.00

Spaanse sardienen "Ortiz" 11.00

Gefruite scampi 12.00

Huisbereide loempia's met feta 9.00

Mangalica ham 25.00

Franse oesters Massé Marennes d'Oleron  per stuk  4.00

 

 

 


Voorgerechten

 

Carpaccio van rundsvlees 18.00

Gemarineerde Schotse zalm 19.00

Huisbereide garnaalkroketten 20.00

Huisbereide kaaskroketten 15.50     

Black Tiger scampi "Albatros - lookboter" 22.00

Kikkerbillen 19.00

Bourgondische wijngaardslakken 14.00

Bouillabaisse 21.00

Mangalica ham 25.00

Suggesties 

 

Terrine van huisgemaakte hazenpaté - jam van rode ui - toast van rozijnenbrood 24.00

Franse oesters Massé Marennes d'Oleron  6 stuks 24.00

Carpaccio van coquilles- crème van eieren - roodloof 23.00

Kroket van fazant - puree van pastinaak 20.00

Gebakken ganzenlever - confit van verse vijgen - rode porto 26.00

 

 

Hoofdgerechten


Salades

Caesar salade  22.00

Geitenkaas "Poitou" - roggebrood - jam van sinaasappel 24.00

 

Pasta

Lasagne met Italiaanse kazen 23.00

Verse pasta met scampi  26.00

Vis

Vispannetje van de Noordzee 29.00

Gestoomde Ijslandse kabeljauwhaas 35.00

Gegratineerde Ijlandse kabeljauwhaas 35.00

Zeetong "Meunière" dagprijs

Gebakken Schotse zalm  - butternut - essence van grijze garnalen 33.00

In de oven gegaarde grote gamba's - basilicumolie 41.00

Paling in't groen 35.00

Paling op Provençaalse wijze 35.00

Gebakken paling 35.00

Vlees

Gebraiseerde varkenswangen met spinaziepuree 25.00

Schotse onglet à l' échalotte 28.00

Kalfszwezerikken met beukenzwammen 37.00

Rundstartaar "Angus" 26.00

Rumsteak concassé 30.00

Rib-Eye "Dry Aged" 36.00

Filet Pur 39.00

Tomahawk "Ierland" (2 pers.) 44.00 p.p

Vegetarisch

Krokante sushirol 24.00

Groentelasagne 20.00

Suggesties

Coquilles uit Dieppe - grondwitloof - groene kool - mimolette kaas 36.00

Tajine van hert - fijne groene boontjes - gember 30.00

Filet van hert - wildchampignons - peertje in rode wijn 39.00

Fazantenhaan " Fine Champagne" - grondwitloof - veenbessen 2 pers. 68.00

Hazenrug "Harlekijn of peperroom" - Brusselse kooltjes - girolles 2 pers. 76.00

Desserts

Desserts

Dame blanche 10.00

Coupe colonel 10.00

Luikse koffie 10.00

Drie huisbereide sorbets 10.00

Tulp met praliné roomijs 10.00

Vanilleroomijs met advocaat 13.00

Crème brûlée 10.00

Sabayon 12.00

Fijne appeltaart 12.00

Chocolade mousse 9.00

Moëlleux van chocolade 12.00

Flensje "Normandie" 12.00

 


Begin je al te
watertanden?

maak een reservatie PRAKTISCHE INFORMATIE