Italiaans degustatiebord 25.00
Mini huisbereide kaaskroketjes 12.00
Mini huisbereide garnaalkroketjes 14.00
Mini huisbereide kroket van varkenswangen 11.00
Spaanse sardienen "Ortiz" 11.00
Gefruite scampi 14.00
Huisbereide loempia's met feta 14.00
Bellota Iberico ham 25.00
Gefruite verse calamar - tartaar 14.00
Normandische oesters per stuk 4.00
Zeeuwse mosselen in 't groen 20.00
Petit fruits de mer "oesters~langoestines~roze garnalen" 28.00
Carpaccio van rundsvlees 18.00
Huisbereide garnaalkroketten 24.00
Huisbereide kaaskroketten 15.50
Black Tiger scampi "Albatros - lookboter" 22.00
Kikkerbillen 19.00
Bourgondische wijngaardslakken 14.00
Bouillabaisse 21.00
Bellota de Iberico ham 25.00
Normandische oesters 24.00
Petit fruits de mer oesters~langoestines~roze garnalen 28.00
Tomatenrassen ~ gemarineerde Schotse zalm ~ pistache 24.50
Caesar salade 23.00
Geitenkaas "Poitou" - roggebrood - jam van vijgen 26.00
Salade de la Mer 35.00
Lasagne met Italiaanse kazen 23.00
Verse pasta met scampi 31.00
Vispannetje van de Noordzee 31.00
Tomaat met handgepelde garnalen - handgesneden frietjes 43.00
Gestoomde Ijslandse kabeljauwhaas 41.00
Gebakken Ijlandse kabeljauwhaas 41.00
Zeetong "Meunière" dagprijs
Gebakken Schotse zalm - gemarineerde venkel - aubergine en tomaat 34.00
Paling in't groen 36.00
Paling op Provençaalse wijze 36.00
Gebakken paling 36.00
Gebraiseerde varkenswangen met spinaziepuree 27.00
Stoofvlees van Ierse onglet "Kraaibiefstuk" 30.00
Kalfszwezerikken met groene asperges 48.00
Rundstartaar "Angus" 28.00
Rumsteak concassé 36.00
Rib-Eye "Holsteiner" 43.00
Filet Pur 43.00
Ierse cote à l'os "Angus" (2 pers.) 48.00 p.p
Gegrilde aubergines - feta - Griekse yoghurt 24.00
Groentenlasagne 20.00
Gegrilde zwaardvis - geplette aardappel - olijfolie en citroen 36.00
Zeeuwse mosselen natuur - witte wijn - Albatros
Dame blanche 12.00
Coupe colonel 13.00
Vanilleroomijs met advokaat 14.00
Chocoladebrownie - chocolademousse - pistache - passievrucht 14.00
Tulp met praliné roomijs 12.00
Crème brûlée "Vanille Madagascar" 11.00
Sabayon - kriekbier Lindemans 13.00
Fijne appeltaart 15.00
Moëlleux van chocolade 14.00
Flensje "Normandie" 16.00
Wentelteefje van brioche ~ rode vruchten ~ esdoornsiroop ~ vanilleroomijs 16.00