Boek je tafel

Fingerfood/Starters

Fingerfood/Starters

Bordje hammen 22.00

Mini huisbereide kaaskroketjes 11.00

Mini huisbereide garnaalkroketjes 14.00

Mini huisbereide kroket van varkenswangen 11.00

Spaanse sardienen "Ortiz" 11.00

Gefruite scampi 14.00

Huisbereide loempia's met feta 9.00

Mangalica ham 25.00

Zeeuwse oesters  d'Oesterij  per stuk  4.00

Gefruite verse calamar - tartaar 14.00

 

 

 


Voorgerechten

 

Carpaccio van rundsvlees 18.00

Gemarineerde Schotse zalm 21.00

Huisbereide garnaalkroketten 24.00

Huisbereide kaaskroketten 15.50     

Black Tiger scampi "Albatros - lookboter" 22.00

Kikkerbillen 19.00

Bourgondische wijngaardslakken 14.00

Bouillabaisse 21.00

Mangalica ham 25.00

Suggesties 

 

Mechelse asperges op vlaamse wijze  24.00 

Mechelse asperges met Schots gemarineerde zalm  28.00

Coquilles " Honfleur" ~ Mechelse asperges ~ kruidenolie  28.00 

Zeeuwse oesters  d'Oesterij  6 stuks 24.00

 

 

 

Hoofdgerechten


Salades

Caesar salade  22.00

Geitenkaas "Poitou" - roggebrood - jam van vijgen 24.00

 

Pasta

Lasagne met Italiaanse kazen 23.00

Verse pasta met scampi  26.00

Vis

Vispannetje van de Noordzee 29.00

Gestoomde Ijslandse kabeljauwhaas 35.00

Gegratineerde Ijlandse kabeljauwhaas 35.00

Zeetong "Meunière" dagprijs

Gebakken Schotse zalm  - gemarineerde venkel - gember en ponzu 33.00

Paling in't groen 36.00

Paling op Provençaalse wijze 36.00

Gebakken paling 36.00

Vlees

Gebraiseerde varkenswangen met spinaziepuree 26.00

Stoofvlees van Ierse onglet (kraaibiefstuk) - ijsbergsla - rode ui 28.00

Kalfszwezerikken met beukenzwammen 39.00

Rundstartaar "Angus" 26.00

Rumsteak concassé 30.00

Rib-Eye "Dry Aged" 36.00

Filet Pur 39.00

Tomahawk "Ierland" (2 pers.) 45.00 p.p

Vegetarisch

Krokante sushirol 24.00

Groentenlasagne 20.00

Suggesties

Mechelse asperges op Vlaamse wijze 32.00

Mechelse asperges met Schots gemarineerde zalm 35.00

Coquilles "Honfleur" - Mechelse asperges - kruidenolie 40.00

Gegrilde zwaardvis - geplette aardappel - olijfolie en citroen - saus vierge 36.00

Gestoomde snoekbaars - spinazie - tomaat en dragon 36.00

Lamsnootjes - snijboontjes en erwtjes - stroaardappel - jus met rozemarijn 42.00

Desserts

Desserts

Dame blanche 12.00

Coupe colonel 13.00

Chocoladebrownie - chocolademousse - pistache - passievrucht 13.00

Tulp met praliné roomijs 12.00

Meli Melo van rode vruchten - vanilleroomijs 13.00

Crème brûlée  "Vanille Madagascar" 11.00

Sabayon - kriekbier Lindemans 13.00

Fijne appeltaart 14.00

Parfait van melkchocolade - coulis van framboos 13.00

Moëlleux van chocolade 13.00

Flensje "Normandie" 15.00

 


Begin je al te
watertanden?

maak een reservatie PRAKTISCHE INFORMATIE