Boek je tafel

Fingerfood/Starters

Fingerfood/Starters

Bordje hammen 22.00

Mini huisbereide kaaskroketjes 11.00

Mini huisbereide garnaalkroketjes 14.00

Mini huisbereide kroket van varkenswangen 11.00

Spaanse sardienen "Ortiz" 11.00

Gefruite scampi 14.00

Huisbereide loempia's met feta 9.00

Bellota Iberico ham 25.00

Gefruite verse calamar - tartaar 14.00

Zeeuwse mosseltjes in de wok " Thaise wijze" 18.50 

 

 

 


Voorgerechten

 

Carpaccio van rundsvlees 18.00

Gemarineerde Schotse zalm 21.00

Huisbereide garnaalkroketten 24.00

Huisbereide kaaskroketten 15.50     

Black Tiger scampi "Albatros - lookboter" 22.00

Kikkerbillen 19.00

Bourgondische wijngaardslakken 14.00

Bouillabaisse 21.00

Bellota de Iberico ham 25.00

Suggesties 

 

Argentijnse gamba's ~ saus vierge 22.00

Tataki van rode tonijn ~ kimchi 24.00

 

 

 

 

Hoofdgerechten


Salades

Caesar salade  22.00

Geitenkaas "Poitou" - roggebrood - jam van vijgen 24.00

Salade de la Mer (zalm - gerookte paling - scampi - calamar) 33.00

 

Pasta

Lasagne met Italiaanse kazen 23.00

Verse pasta met scampi  28.00

Vis

Vispannetje van de Noordzee 29.00

Gestoomde Ijslandse kabeljauwhaas 38.00

Gebakken Ijlandse kabeljauwhaas  38.00

Zeetong "Meunière" dagprijs

Gebakken Schotse zalm  - gemarineerde venkel - aubergine en tomaat 33.00

Paling in't groen 36.00

Paling op Provençaalse wijze 36.00

Gebakken paling 36.00

Vlees

Gebraiseerde varkenswangen met spinaziepuree 26.00

Stoofvlees van Ierse onglet (kraaibiefstuk) - ijsbergsla - rode ui 28.00

Kalfszwezerikken met beukenzwammen 39.00

Rundstartaar "Angus" 26.00

Rumsteak concassé 30.00

Rib-Eye "Dry Aged" 36.00

Filet Pur 39.00

Tomahawk "Ierland" (2 pers.) 45.00 p.p

Vegetarisch

Krokante sushirol 24.00

Groentenlasagne 20.00

Suggesties

Argentijnse gamba ~ saus vierge 30.00

Tarbot op zijn geheel ~ Dijonnaise saus 43.00

Tomaat met handgepelde garnalen - handgesneden frietjes 40.00

Varkens côte à l'os - groene boontjes - piccalilly 32.00

Zeeuwse mosselen 1ste keus Goudmerk 

Desserts

Desserts

Dame blanche 12.00

Coupe colonel 13.00

Chocoladebrownie - chocolademousse - pistache - passievrucht 13.00

Tulp met praliné roomijs 12.00

Meli Melo van rode vruchten - vanilleroomijs 13.00

Crème brûlée  "Vanille Madagascar" 11.00

Sabayon - kriekbier Lindemans 13.00

Fijne appeltaart 14.00

Parfait van melkchocolade - coulis van framboos 13.00

Moëlleux van chocolade 13.00

Flensje "Normandie" 15.00

 


Begin je al te
watertanden?

maak een reservatie PRAKTISCHE INFORMATIE