Boek je tafel

Fingerfood/Start

Fingerfood/Start

Italiaans degustatiebord 25.00

Mini huisbereide kaaskroketjes 12.00

Mini huisbereide garnaalkroketjes 14.00

Mini huisbereide kroket van varkenswangen 11.00

Spaanse sardienen "Ortiz" 11.00

Gefruite scampi 14.00

Huisbereide loempia's met feta 14.00

Bellota Iberico ham 25.00

Gefruite verse calamar - tartaar 14.00

Normandische oesters  per stuk 4.00

Zeeuwse mosselen in 't groen 20.00

Petit fruits de mer "oesters~langoestines~roze garnalen" 28.00

 

 

 


Voorgerechten

 

Carpaccio van rundsvlees 18.00

Huisbereide garnaalkroketten 24.00

Huisbereide kaaskroketten 15.50     

Black Tiger scampi "Albatros - lookboter" 22.00

Kikkerbillen 19.00

Bourgondische wijngaardslakken 14.00

Bouillabaisse 21.00

Bellota de Iberico ham 25.00

Suggesties 

 

Normandische oesters  24.00

Petit fruits de mer oesters~langoestines~roze garnalen 28.00

Tomatenrassen ~ gemarineerde Schotse zalm ~ pistache 24.50

 

 

 

 

Hoofdgerechten


Salades

Caesar salade  23.00

Geitenkaas "Poitou" - roggebrood - jam van vijgen 26.00

Salade de la Mer 35.00

 

 

Pasta

Lasagne met Italiaanse kazen 23.00

Verse pasta met scampi  31.00

Vis

Vispannetje van de Noordzee 31.00

Tomaat met handgepelde garnalen - handgesneden frietjes 43.00

Gestoomde Ijslandse kabeljauwhaas 41.00

Gebakken Ijlandse kabeljauwhaas  41.00

Zeetong "Meunière" dagprijs

Gebakken Schotse zalm  - gemarineerde venkel - aubergine en tomaat 34.00

Paling in't groen 36.00

Paling op Provençaalse wijze 36.00

Gebakken paling 36.00

Vlees

Gebraiseerde varkenswangen met spinaziepuree 27.00

Stoofvlees van Ierse onglet "Kraaibiefstuk" 30.00

Kalfszwezerikken met groene asperges 48.00

Rundstartaar "Angus" 28.00

Rumsteak concassé 36.00

Rib-Eye "Holsteiner" 43.00

Filet Pur 43.00

Ierse cote à l'os "Angus" (2 pers.) 48.00 p.p

Vegetarisch

Gegrilde aubergines - feta  - Griekse yoghurt 24.00

Groentenlasagne 20.00

Suggesties

 

Gegrilde zwaardvis - geplette aardappel - olijfolie en citroen 36.00

Zeeuwse mosselen natuur - witte wijn - Albatros

 

 

Desserts

Desserts

Dame blanche 12.00

Coupe colonel 13.00

Vanilleroomijs met advokaat 14.00

Chocoladebrownie - chocolademousse - pistache - passievrucht 14.00

Tulp met praliné roomijs 12.00

Crème brûlée  "Vanille Madagascar" 11.00

Sabayon - kriekbier Lindemans 13.00

Fijne appeltaart 15.00

Moëlleux van chocolade 14.00

Flensje "Normandie" 16.00

Wentelteefje van brioche ~ rode vruchten ~ esdoornsiroop ~ vanilleroomijs 16.00

 


Begin je al te
watertanden?

maak een reservatie PRAKTISCHE INFORMATIE