Beste klanten,
Wij zijn in verlof vanaf 23 december 2024 tot en met 4 januari 2025.
Wij staan u terug ter beschikking vanaf zondag 5 januari 2025.
Het Albatros-team
Zuid Tiroolse speckham - Tierenteyn mosterd - gemarineerde ui 16.00
Coppa Di Parma - venkel - mosterdzaadjes 16.00
Spaanse Chorizo Duroc Reserva - tapenade van tomaat 14.00
Mini huisbereide kaaskroketjes 11.00
Mini huisbereide garnaalkroketjes 14.00
Mini huisbereide kroket van varkenswangen 11.00
Spaanse sardienen "Ortiz" 11.00
Gefruite scampi 14.00
Huisbereide loempia's met feta 11.00
Bellota Iberico ham 25.00
Gefruite verse calamar - tartaar 14.00
Franse oesters Massé " Marennes d'Oleron" per stuk 4.00
Carpaccio van rundsvlees 18.00
Huisbereide garnaalkroketten 24.00
Huisbereide kaaskroketten 15.50
Black Tiger scampi "Albatros - lookboter" 22.00
Kikkerbillen 19.00
Bourgondische wijngaardslakken 14.00
Bouillabaisse 21.00
Bellota de Iberico ham 25.00
Franse oesters Massé "Marennes d'Oleron" 24.00
Carpaccio van coquilles "Dieppe" - Schotse zalm - komkommerdressing 24.00
Gebakken coquilles "Dieppe" - grondwitloof - blanke botersaus 26.00
Terrine van ganzenlever - Ratafia de Champagne - rabarber - rozijnentoast 26.00
Caesar salade 23.00
Geitenkaas "Poitou" - roggebrood - jam van vijgen 26.00
Lasagne met Italiaanse kazen 23.00
Verse pasta met scampi 28.00
Vispannetje van de Noordzee 31.00
Tomaat met handgepelde garnalen - handgesneden frietjes 40.00
Gestoomde Ijslandse kabeljauwhaas 41.00
Gebakken Ijlandse kabeljauwhaas 41.00
Zeetong "Meunière" dagprijs
Gebakken Schotse zalm - gemarineerde venkel - aubergine en tomaat 34.00
Paling in't groen 36.00
Paling op Provençaalse wijze 36.00
Gebakken paling 36.00
Gebraiseerde varkenswangen met spinaziepuree 27.00
Stoofvlees van Ierse onglet "Kraaibiefstuk" 30.00
Kalfszwezerikken met shii také 48.00
Rundstartaar "Angus" 28.00
Rumsteak concassé 34.00
Rib-Eye "Holsteiner" 41.00
Filet Pur 43.00
Tomahawk "Ierland" (2 pers.) 48.00 p.p
Gegrilde aubergines - feta - tomaat 24.00
Groentenlasagne 20.00
Gebakken Coquilles "Dieppe" - grondwitloof - blanke botersaus 36.00
Stoofpotje van jong konijn - Rodenbach Grand Cru - veenbessen - spruitjes 30.00
Choucroute garnie 28.00
Gegrilde octopus - romesco saus - dragonolie 33.00
Dame blanche 12.00
Coupe colonel 13.00
Vanilleroomijs met advokaat 14.00
Chocoladebrownie - chocolademousse - pistache - passievrucht 14.00
Tulp met praliné roomijs 12.00
Crème brûlée "Vanille Madagascar" 11.00
Sabayon - kriekbier Lindemans 13.00
Fijne appeltaart 15.00
Moëlleux van chocolade 14.00
Flensje "Normandie" 16.00