Boek je tafel

Fingerfood/Starters

Fingerfood/Starters

Bordje hammen 22.00

Mini huisbereide kaaskroketjes 11.00

Mini huisbereide garnaalkroketjes 14.00

Mini huisbereide kroket van varkenswangen 11.00

Spaanse sardienen "Ortiz" 11.00

Gefruite scampi 14.00

Huisbereide loempia's met feta 9.00

Mangalica ham 25.00

Franse oesters Massé Marennes d'Oleron  per stuk  4.00

Gefruite verse calamar - tartaar 14.00

 

 

 


Voorgerechten

 

Carpaccio van rundsvlees 18.00

Gemarineerde Schotse zalm 19.00

Huisbereide garnaalkroketten 20.00

Huisbereide kaaskroketten 15.50     

Black Tiger scampi "Albatros - lookboter" 22.00

Kikkerbillen 19.00

Bourgondische wijngaardslakken 14.00

Bouillabaisse 21.00

Mangalica ham 25.00

Suggesties 

 

Tartaar van rode biet - Himalayazout en Tierenteynmosterd 18.00

Franse oesters Massé Marennes d'Oleron  6 stuks 24.00

Coquilles "Honfleur"- groene asperges - blanke boter 23.00

Gebakken ganzenlever - confit van verse vijgen - rode porto 26.00

 

 

Hoofdgerechten


Salades

Caesar salade  22.00

Geitenkaas "Poitou" - roggebrood - jam van sinaasappel 24.00

 

Pasta

Lasagne met Italiaanse kazen 23.00

Verse pasta met scampi  26.00

Vis

Vispannetje van de Noordzee 29.00

Gestoomde Ijslandse kabeljauwhaas 35.00

Gegratineerde Ijlandse kabeljauwhaas 35.00

Zeetong "Meunière" dagprijs

Gebakken Schotse zalm  - butternut - essence van grijze garnalen 33.00

Gegrilde rode tonijn - geplette aardappel - olijfolie en citroen 39.00

Wilde zeebaars - snijboontjes - aardpeer - saus vierge 39.00

Paling in't groen 35.00

Paling op Provençaalse wijze 35.00

Gebakken paling 35.00

Vlees

Gebraiseerde varkenswangen met spinaziepuree 26.00

Stoofvlees van Ierse onglet (kraaibiefstuk) - ijsbergsla - rode ui 28.00

Kalfszwezerikken met beukenzwammen 37.00

Rundstartaar "Angus" 26.00

Rumsteak concassé 30.00

Rib-Eye "Dry Aged" 36.00

Filet Pur 39.00

Tomahawk "Ierland" (2 pers.) 45.00 p.p

Vegetarisch

Krokante sushirol 24.00

Groentenlasagne 20.00

Suggesties

Coquilles "Honfleur" - groene asperges - blanke boter 36.00

Octopus tentakel - romesco  "Spaanse rode saus met amandelen" 32.00

Stoofpotje van jong konijn - Rodenbach Grand cru - veenbessen - spruitjes 28.00

Ribstuk van het Brasvar varken - grondwitloof - picalilly - mini aardappelkroket 30.00

Choucroute garnie 26.00

Desserts

Desserts

Dame blanche 10.00

Coupe colonel 10.00

Luikse koffie 10.00

Drie huisbereide sorbets 10.00

Tulp met praliné roomijs 10.00

Vanilleroomijs met advocaat 13.00

Crème brûlée 10.00

Sabayon 12.00

Fijne appeltaart 12.00

Chocolade mousse 9.00

Moëlleux van chocolade 12.00

Flensje "Normandie" 12.00

 


Begin je al te
watertanden?

maak een reservatie PRAKTISCHE INFORMATIE