Menu

Albatros Tapas & Things To Share




Patatas bravas
Octopus / gerookte paprika
Calamar gefruit / tartaarsaus
Mini inktvisjes 
Capocollo
Gazpacho
Kibbeling (gefruite Zeelandse kabeljauw)
Pittige guacomole / scampi
Witte Spaanse ansjovis " Bouquerones" / tomaat

Suggesties



Voorgerechten

Terrine van ganzenlever met vijgenkonfituur
Tartaar van rode tonijn
Gerookte oosterschelde paling
Pata Negra / amandelnoot
Kokkels in de lookboter
Sashimi van Schotse zalm
Sardienen / groene asperges / kaviaar van auberginen

Hoofdgerechten

Zeeuwse mosselen: natuur, witte wijn, groene kruidensaus,
Thaise curry, Albatros
Cappellini Vongolé
Zeebaars / spitskool / thaise rode curry
Tajine met Iers lamsvlees / gember / boontjes
Varkensribstuk / pickels




Vegatarisch

Spitskool / groene asperges / kaviaar van auberginen

Design & development by Thinline