Menu

Albatros Tapas & Things To Share




Patatas bravas
Franse oesters "Massé" Dolus d'Oleron
Calamar gefruit / tartaarsaus
Capocollo / gegrilde paprika
Lekkerbek "Heekfilet"
Pittige guacomole / scampi
Bruschetta / tomaat / basilicum (2stuks)

Suggesties



Voorgerechten

Franse oesters "Massé" Dolus d'Oleron
Coquilles uit Dieppe / kokkels / kreeftensaus
Pata Negra / amandelnoot
Huisbereide wildpaté van haas / confit van rode ui
Huisbereide kroket van fazant / witloof en gedroogde rode bes
Grote langoestinenstaarten (3stuks) / ijsbergsla


Hoofdgerechten

Coquilles uit Dieppe / Noordzeetong / witloof
Grote langoetinenstaarten ( 5 stuks) / ijsbergsla
Tajine van hert
Filet van hert / chanterellen / veenbessen
Fazantenhaan / witloof / natuurlijke jus (2pers)
Hazenrug "harlekijn" of "peperroom" (2 pers)
Stoofpotje van haas (civet)




Vegetarisch


Witloof / chanterellen / pompoenpuree

Design & development by Thinline