Menu

Albatros Tapas & Things To Share




Patatas bravas
Octopus / gerookte paprika
Calamar gefruit / tartaarsaus
Franse oesters "Speciales Marennes Oleron n°3 (4stuks) 
Chorizo rundsworstjes / tomaten aioli
Pata Negra / geroosterde hazelnoten

Suggesties



Voorgerechten

Sashimi van biologische Schotse zalm
Franse oesters " Speciales Marennes d'Oleron n°3"
Huisbereide wildpaté van haas / confit van rode ui


Hoofdgerechten

Octopus / tomaat / tagliolini
Gegratineerd witloof / beenham "Duke of berkshire"
Tajine van hert
Filet van hert met boschampignons en veenbessen
Hazenrug "Harlekijn" of "Peperroom"
Stoofpotje van haas (civet)
Varkensribstuk " Duke of berkshire" / blackwell
Tarbotmoot / gebakken champignons



Vegatarisch

Witloof / boschampignons / rode kool / pompoenpuree

Nagerechten

Roomijs van Aalsterse vlaai / advokaat / gelei van rode bes

Design & development by Thinline