Bordje hammen 22.00
Mini huisbereide kaaskroketjes 11.00
Mini huisbereide garnaalkroketjes 14.00
Mini huisbereide kroket van varkenswangen 11.00
Spaanse sardienen "Ortiz" 11.00
Gefruite scampi 14.00
Huisbereide loempia's met feta 9.00
Mangalica ham 25.00
Zeeuwse oesters d'Oesterij per stuk 4.00
Gefruite verse calamar - tartaar 14.00
Carpaccio van rundsvlees 18.00
Gemarineerde Schotse zalm 21.00
Huisbereide garnaalkroketten 24.00
Huisbereide kaaskroketten 15.50
Black Tiger scampi "Albatros - lookboter" 22.00
Kikkerbillen 19.00
Bourgondische wijngaardslakken 14.00
Bouillabaisse 21.00
Mangalica ham 25.00
Mechelse asperges op vlaamse wijze 24.00
Mechelse asperges met Schots gemarineerde zalm 28.00
Zeeuwse kokkels ~ risotto ~ asperges ~ dille 24.00
Grote Argentijnse garnalen ~ saus vierge 22.00
Zeeuwse oesters d'Oesterij 6 stuks 24.00
Caesar salade 22.00
Geitenkaas "Poitou" - roggebrood - jam van vijgen 24.00
Lasagne met Italiaanse kazen 23.00
Verse pasta met scampi 26.00
Vispannetje van de Noordzee 29.00
Gestoomde Ijslandse kabeljauwhaas 35.00
Gegratineerde Ijlandse kabeljauwhaas 35.00
Zeetong "Meunière" dagprijs
Gebakken Schotse zalm - gemarineerde venkel - aubergine en tomaat 33.00
Paling in't groen 36.00
Paling op Provençaalse wijze 36.00
Gebakken paling 36.00
Gebraiseerde varkenswangen met spinaziepuree 26.00
Stoofvlees van Ierse onglet (kraaibiefstuk) - ijsbergsla - rode ui 28.00
Kalfszwezerikken met beukenzwammen 39.00
Rundstartaar "Angus" 26.00
Rumsteak concassé 30.00
Rib-Eye "Dry Aged" 36.00
Filet Pur 39.00
Tomahawk "Ierland" (2 pers.) 45.00 p.p
Krokante sushirol 24.00
Groentenlasagne 20.00
Mechelse asperges op Vlaamse wijze 32.00
Mechelse asperges met Schots gemarineerde zalm 35.00
Grote Argentijnse garnalen ~ saus vierge 30.00
Gegrilde zwaardvis - geplette aardappel - olijfolie en citroen - saus vierge 36.00
Lamsnootjes - snijboontjes en erwtjes - stroaardappel - jus met rozemarijn 42.00
Dame blanche 12.00
Coupe colonel 13.00
Chocoladebrownie - chocolademousse - pistache - passievrucht 13.00
Tulp met praliné roomijs 12.00
Meli Melo van rode vruchten - vanilleroomijs 13.00
Crème brûlée "Vanille Madagascar" 11.00
Sabayon - kriekbier Lindemans 13.00
Fijne appeltaart 14.00
Parfait van melkchocolade - coulis van framboos 13.00
Moëlleux van chocolade 13.00
Flensje "Normandie" 15.00