Afhaalgerechten

Take Away

30 - 31 oktober & 1 november

Bestellen kan tot en met vrijdag 30/10/2020 tot 17 uur
via telefoon (053/83.00.78) en via e-mail (info@restoalbatros.be)

Voorgerechten

Carpaccio van rundsvlees - Parmezaanse kaas - rucola                         € 10,00
Kroket van fazant - salade van witloof - noten                                        € 12,00
Vissoep
(grijze garnalen - scampi - heekfilet - zalm - rouille - dragon)            €  16,00/L
Huisbereide kaaskroketten - ijsbergsla - kerstomaatjes                       € 10,00
Scampi "Albatros" (6 stuks)                                                                        € 12,00



Hoofdgerechten

Paling op Provençaalse wijze                                                                       € 24,00
Baby Lotte (zeeduivel) - venkel - aubergine - courgette - rode kerrie € 23,00
Civet (stoofpotje) van haas
(Luikse stroop - conference peer in de rode wijn)                                  € 23,00
Filet van hert - boschampignons - rode veenbessen                              € 30,00
Varkens côte à l'os - spitskool - roze peper - piccalilly                          € 22,00
Gegratineerde courgette - mozzarella - tomaat (vegetarisch)             € 15,00
Scampi "Albatros" (9 stuks)                                                                       € 18,00



Keuze uit (inbegrepen bij HG)
Krielaardappelen met rozemarijn
Peterseliewortelpuree
Griekse pasta met basilicumpesto

Desserten

Gepocheerde appel - vanille - chocolade mousse                                   € 6,00
Sabayon glacé met kriekbier "Lindemans"                                              € 6,00


Design & development by Thinline