Onze kaart

VOORGERECHTEN

Carpaccio van rundsvlees -  Japanse mosterdsla - Parmezaanse kaas - pijnboompitten                              Gemarineerde Schotse zalm - hioning-mosterd dressing - gemengde sla
Huisbereide kaaskroketten                                
Huisbereide garnaalkroketten                        
Kikkerbillen - knoflook - platte peterselie
Bourgondische wijngaardslakken - lookboter
Bouillabaise - rouille - Emmenthaler
Black Tiger scampi " in de lookboter"
Black Tiger scampi " Albatros"


HOOFDGERECHTEN

Caesar salade - ansjovis - kip - Parmezaanse kaas                                     
Salade met verse geitenkaas uit poitou (Loire)                                          
Salade de la Mer (Schotse zalm - scampi - grijze garnalen - krab)

Lasagne met Italiaanse kazen
Verse pasta met scampi - grijze garnalen- compote van tomaat - Parmezaanse kaas

Vispannetje van de Noordzee met spinazie - ricotta
Ijslandse kabeljauw (gestoomd of gebakken) - prei - tuinbonen - Gentse mosterd
Zeetong Meunière
Gebakken roggevleugel met cantharellen en knolselder
Dorade Royale - coquilles uit Dieppe - blanke boter met peterselie
In de oven gegaarde grote gamba's - groene kool - miso
Paling in't groen
Paling op Provençaalse wijze
Gebakken paling met huisbereide tartaar

Stoofvlees van Ierse kraaibiefstuk (Onglet)
Gebraiseerde varkenswangen met spinaziepuree
Kalfszwezerikken met beukenzwammen - Pancetta
Hammetje met graantjes mosterd
Rundstartaar "Angus" (Belgisch)
Rumsteak concassé - flambé met cognac
Rib-Eye "Dry Aged" (gemarmerd - Holstein)
Filet pur (Belgisch witblauw)
Côte à l'os Rubia Gallega (Galiciê- 35 dagen Dry Aged)

Seizoensgroentjes met spinazie - ricotta- kokosmelk met Thaise gele curry
Vegetarisch
Groentenlasagne
Vegetarisch




Wij werken uitsluitend met dagverse vis en zeevruchten van de beste kwaliteit. Dat betekent onbewerkt,
zonder toevoegingen en met een verantwoorde herkomst en waar mogelijk duurzaam en Fair Trade.





Design & development by Thinline