Onze kaart

VOORGERECHTEN

Koude voorgerechten

Tomaat met Noordzeegarnalen
Cocktail van scampi en Noordzeegarnalen
Duroc ham
Merk: Batallé, 18 maanden gerijpt
Ambachtelijke gerookte  zalm
Carpaccio van rundsvlees
Carpaccio van rode tonijn
Carpaccio van rode tonijn, gemengde sla en gebakken ganzenlever
Carpaccio van zalm

Warme voorgerechten

Huisbereide kaaskroketten
Huisbereide garnaalkroketten
Duo van huisbereide kaas- en garnaalkroketten
Kikkerbillen in de lookboter
Kikkerbillen met compôte van tomaten
Crottin de Chavignol met acaciahoning en pijnboompitten
Bourgondische wijngaardslakken met lookboter
Gebakken ganzenlever met Jonagold en Porto
King Krabpoot met lookboter of garnalenbisque
Pommes Ostendaise met Isignyroom

Deze gerechten worden met brood geserveerd.
Ze zijn ook verkrijgbaar met frietjes, puree of rijst mits een supplement


Soepen

Groentensoep
Bisque van grijze garnalen

HOOFDGERECHTEN

Salades

Salade van verse geitenkaas 
Crottin de Chavignol met acaciahoning en pijnboompitten
Salade van kip en scampi met ananas en mango
Salade van gerookt speckham met scampi, notenolie en Xeresazijn
Luikse salade (boontjes, spek, aardappelen)
Caesar salade met gemarineerde ansjovis en kippenreepjes
Salade van gefruite scampi, gemarineerde zalm en Parmezaanse kaas

Deegwaren

Tagliolini met kip, gegratineerd met Noordzeegarnalen en dragon
Tagliolini met scampi, compote van tomaat en Parmezaanse kaas
Lasagne met Italiaanse kazen
Groentenlasagne
Penne all'arabiata
Tagliolini met boschampignons, Parmezaanse kaas

“Black Tiger” Scampi / Gamba’s

Scampi
Gamba's Supergamba's

U heeft de keuze uit volgende bereidingen:
natuur
lichte currysaus
kreeftensaus
sinaasappelsaus
Provençaalse wijze
pikante wijze
knoflookboter
"Albatros"

Kabeljauwrug uit IJsland

Gestoomd, prei en Parijse champignons
Gebakken en Gentse "Stropkes Mosterd"

Noordzeetong

Noordzeetong "Meunière"
Gepocheerde tongfilets met blanke botersaus en Noordzeegarnalen
Gegrilleerde tongfilets met Béarnaise saus en Noordzeegarnalen

Schotse zalm

Zalmtartaar met mierikswortel en Parmezaanse kaas
Gebakken zalmfilet met Provençaalse saus
Gegrilleerde zalmfilet met béarnaise saus

Diverse visgerechten

Samenspel van zeetongfilets en Schotse zalm in een lichte saffraansaus
Stoofpotje van de Noordzee
Tomaat met Noordzeegarnalen

Paling

Gebakken paling met ajuin en Parijse champignons
Paling in ‘t groen
Paling Provençale
Paling in de room
Paling in de tomatensaus

Voor deze gerechten heeft u de keuze uit frietjes, puree of rijst.

Belgisch Wit-Blauw Rund

Rundstartaar
Rundstartaar "natuur" met olijfolie en Parmezaanse kaas
Rundsbrochette
Kogelbiefstuk
Kogelbiefstuk gewenteld in geconcasseerde peper met seizoengroenten
Ossenhaas "Filet Pur"
Ossenhaas "Filet Pur" gewenteld in geconcasseerde peper met seizoengroenten
Ossenhaas "Filet Pur" "Rossini", gebakken ganzenlever en kalfsfond met truffel
Lendebiefstuk "Entrecote"
Dubbele Lendebiefstuk "Entrecote" (2 personen)
Côte à l'os- per 2 personen ± 1,2 kg

De sausen zijn in de prijs begrepen, u heeft de keuze uit:
archiduc
groene peper
Provençale
hofmeesterboter
béarnaise
pikant


Varkensvlees

Gebakken hammetje en graanmosterd "Ferdinand Tierenteyn"
Gebraiseerde varkenswangen met spinaziepuree

Eend

Filet van eendenborst met Oosterse peper

Kalfsvlees

Kalfszwezerikken met seizoensgroenten

Design & development by Thinline