Menu

Albatros Tapas & Things To Share




Patatas bravas
Octopus / gerookte paprika
Calamar gefruit / tartaarsaus
Franse oesters "Speciales Marennes Oleron n°3 (4stuks) 
Tartaar van rode tonijn / Parmezaanse kaas
Coquilles / pompoenpuree
Verse pasta / kerstomaat / courgette / basilicumolie
Mangalica ham / geroosterde hazelnoten
Chorizo-Belotta worst / Piquilo
Hazenpaté / graantjesmosterd / confit van rode ui
Kroket van fazant / witloof en gedroogde bessen
Chorizo rundsworstjes en tomatenaïoli

Suggesties



Voorgerechten

Sashimi van biologische Schotse zalm
Franse oesters " Speciales Marennes d'Oleron n°3"
Carpaccio van Franse Coquilles
Huisbereide wildpaté van haas / confit van rode ui
Huisbereide kroket van fazant / witloof en gedroogde bessen


Hoofdgerechten

Octopus / tomaat / tagliolini
Franse coquilles / Noordzeetong / witloof
Tajine van hert
Filet van hert met boschampignons en veenbessen
Fazantenhaan met witloof en zijn natuurlijke jus
Hazenrug "Harlekijn" of "Peperroom"
Stoofpotje van haas (civet)


Vegatarisch

Witloof / boschampignons / rode kool / pompoenpuree

Nagerechten

Roomijs van Aalsterse vlaai / advokaat / gelei van rode bes

Design & development by Thinline