Menu

Albatros Tapas & Things To Share




Patatas bravas
Octopus / gerookte paprika
Calamar gefruit / tartaarsaus
Zeeuwse oesters  n°2 (4stuks) 
Chorizo rundsworstjes / tomaten aioli
Pata Negra / geroosterde hazelnoten

Suggesties



Voorgerechten

Mechelse asperges op Vlaamse wijze
Mechelse asperges / gemarineerde Schotse zalm / Parmezaanse kaas
Aspergesalade met inktvis en sesamolie
Cecina de Buey (gedroogd en licht gerookt rundsvlees uit Léon)
Sashimi van Schotse zalm
Oesters uit Zeeland

Hoofdgerechten

Mechelse asperges op Vlaamse wijze
Mechelse asperges / gemarineerde Schotse zalm / Parmezaanse kaas
Dorade Royal / inktvis / witte asperges  /broccolini
Rundsstoofvlees met westmalle  / beukenzwammen
Lamskroon / witte asperges
Tajine met Iers lamsvlees / gember / boontjes
Varkensribstuk / pickles



Vegatarisch

Asperges / broccolini / beukenzwammen



Design & development by Thinline