Menu

Albatros Tapas & Things To Share

Ventresca (buikspek van witte tonijn)
Carpaccio van zwaardvis / roze gember
Zeeuwse oesters "De Oesterij" Grevelingen
Gekookte beenham met truffel / pickles
Chorizokroketjes
Gamba's a la plancha
Heilbot met tartaarsaus
Spaanse gehaktballetjes met salsa
Choucroute / frankfurter worst
Porchetta / echte Gentse mosterd

Suggesties

Voorgerechten

Carpaccio van zwaardvis / roze gember
Gekookte beenham met truffel / pickles
Zeeuwse oesters "De Oesterij" Grevelingen
Gamba's a la plancha
Sashimi van Schotse zalm


Hoofdgerechten

Heilbotfilet / open ravioli / selder / bisque
Kalfs T-Bone / witloofsalade
Choucroute garni
Choucroute / skrei / echte Gentse mosterd
Stoofpotje van konijn / Rodenbach


Vegetarisch

Choucroute / witte selder / spruiten / zoete aardappel

Design & development by Thinline