Menu

Albatros Tapas & Things To Share




Patatas bravas
Octopus / gerookte paprika
Mozzarellakroket / Coeur De Boeuf tomaat
Calamar gefruit / tartaarsaus
Strozzapretti (verse pasta) / tomaat / Parmezaanse kaas
Chorizo-Pata Negra worst
Schotse zalm / gemarineerde paprika
Rode tonijn / teriyaki
Mangalica ham / geroosterde hazelnoten
Varkenswang / shii-také
Kraaibiefstuk / sjalot
Gekonfijte eendenbil / rode bes

Suggesties



Voorgerechten

Mangalicaham / geroosterde amandelnoten
Sashimi van biologische Schotse zalm


Hoofdgerechten

Octopus / tomaat / tagliolini
Kraaibiefstuk / venkel / selder / sjalot
Zeebaars / spitskool / Thaise rode curry
Gegrilde Tarbot / spinazie
Zeeuwse mosselen (goudmerk) 

Vegatarisch

Venkel / Selder / Zoete ui / Coeur De Boeuf tomaat

Nagerechten

Sorbet van passievrucht / munt / witte knetterchocolade

Design & development by Thinline