Menu

Albatros Tapas & Things To Share




Patatas bravas
Octopus / gerookte paprika
Calamar gefruit / tartaarsaus
Zeeuwse oesters  n°2 (4stuks) 
Chorizo rundsworstjes / tomaten aioli
Pata Negra / geroosterde hazelnoten

Suggesties



Voorgerechten

Sashimi van biologische Schotse zalm
Zeeuwse oesters  n°2
Gepaneerde tongfilets met panko / witloof / tartaar
Cecina de Buey (gedroogd en licht gerookt rundsvlees uit Léon)


Hoofdgerechten

Octopus / tomaat / tagliolini
Gegratineerd witloof / beenham "Duke of berkshire"
Skrei / witloof / kerrie
Choucroute garni
Choucroute / kabeljauw / echte Gentse mosterd
Stoofpotje van konijn met Rodenbach




Vegatarisch

Witloof / boschampignons / suikererwten / pastinaak




Design & development by Thinline