Menu

Albatros Tapas & Things To Share




Patatas bravas
Octopus / gerookte paprika
Calamar gefruit / tartaarsaus
Zeeuwse oesters  n°2 (4stuks) 
Pata Negra "cebo"
Mozzarella / tomaat / basilicum
Gazpacho
Kibbeling (gefruite Zeelandse kabeljauw)
Pittige guacomole / scampi

Suggesties



Voorgerechten

Mechelse asperges op Vlaamse wijze
Mechelse asperges / gemarineerde Schotse zalm / Parmezaanse kaas
Tartaar van rode tonijn
Spaanse ham Pata Negra "Cebo"
Kokkels in de lookboter
Sashimi van Schotse zalm
Oesters uit Zeeland

Hoofdgerechten

Mechelse asperges op Vlaamse wijze
Mechelse asperges / gemarineerde Schotse zalm / Parmezaanse kaas
Cappellini Vongolé
Zeeduivel / lamsoren
Rundsstoofvlees met Westmalle  / beukenzwammen
Lamskroon / witte asperges
Tajine met Iers lamsvlees / gember / boontjes
Thaise curry van kalkoen



Vegatarisch

Asperges / kaviaar van aubergine / lamsoren

Design & development by Thinline