Menu

Albatros Tapas & Things To Share




Patatas bravas
Zeeuwse goudmerk mosseltjes / witte wijn
Calamar gefruit / tartaarsaus
Capocollo / gegrilde paprika
Gazpacho
Lekkerbek "Heekfilet"
Pittige guacomole / scampi
Bruschetta / tomaat / basilicum (2stuks)

Suggesties



Voorgerechten

Sashimi van Schotse zalm
Tartaar van rode tonijn
Carpaccio van octopus / gember
Pata Negra / amandelnoot
Sardienen / groene asperges / kaviaar van auberginen
Kokkels in de lookboter


Hoofdgerechten

Zeeuwse mosselen: natuur, witte wijn, groene kruidensaus,
Thaise curry, Albatros
Cappellini Vongolé
Zeebaars / spitskool / thaise rode curry
Salade met gebakken inktvisjes / gegrilde paprika
Varkensribstuk / pickels




Vegatarisch

Spitskool / groene asperges / kaviaar van auberginen

Design & development by Thinline