Menu

Albatros Tapas & Things To Share

Patatas Bravas
Chorizokroketjes
Spaanse gehaktballetjes 
Calamar gefruit / tartaarsaus
Spaanse ansjovis / gegrilde paprika
Italiaanse capocollo / Parmezaanse kaas
Pittige guacomole / gefruite scampi
Gefruite courget / tzakziki
Gerookte zalm / chutney van zeewier

Suggesties

Voorgerechten

Sashimi van Schotse zalm
Carpaccio van zwaardvis / roze gember /wasabi
Bresaola ( Italiaanse gedroogde ham) / pickles
Makreelfilet / spinazie / sauce vierge
Reepaté met ganzenlever  /konfit van rode ui



Hoofdgerechten

Zeeuwse mosselen:                                                                                                                                        natuur
witte wijn
room
Thaise curry / Albatros
Teriyaki van Schotse zalm
Wilde zeebaars  / broccolini / mosselen
Kalfslende / shimejii / dragon



Vegetarisch

Broccolini / beukenzwam / spinazie

Design & development by Thinline